SEGRE
Racons amb encant.

Racons amb encant.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

agramunt

Agramunt, segon municipi més poblat de l'Urgell, és la capital de la Ribera del Sió. L'església de Santa Maria, l'art  contemporani de Josep Guinovart o el museu de Guillem Viladot.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

penelles

Penelles, tot i ser de la Noguera, podria passar per un poble de l'Urgell, tan per la seva situació geogràfica com per la personalitat que li ha donat el Canal d'Urgell.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

almacelles

Almacelles té una estructura urbanística sorprenent, derivada del fet que fou completament destruïda durant la guerra dels Segadors.  Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

Navès

Navès és el municipi més extens del Solsonès. Compta amb un grup de cases a l'entorn de l'antic castell i l'església de Santa Margarida.  Tot i això té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

baix pallars

Gerri de la Sal és el poble que fa de cap de municipi que inclou 19 nuclis i que limita amb el Pallars Jussà. L'accés des del sud és a través del congost de Collegats.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

fondarella

Fondarella és un petit municipi que demogràficament ha doblat la seva població des de començaments del segle XX, en part per la riquesa derivada de l'arribada del reg del Canal d'Urgell.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking