SEGRE
Petits detalls que enamoren

Flors

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

fulleda

Fulleda és el municipi més a l'est de la comarca de les Garrigues i limita amb la Conca de Barberà. Situat a 581 metres d'altitud, la seva població viu majoritàriament de l'agricultura de secà.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

sort

Sort és la capital del Pallars Sobirà i el seu terme és força extens, sobretot des de l'annexió d'Enviny, Llessui i Altron als anys setanta del segre XX. La Noguera Pallaresa passa pel mig d'un poble coronat per l'antic castell i que té el carrer Major com a eix urbà principal.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

preixana

Preixana havia tingut un castell en l'època medieval del qual només queda un fragment de mur. Tampoc no hi ha vestigis de l'antic recinte murallat. Des de l'església de Santa Maria, a la part més alta del poble, es veu una bona perspectiva d'un terme pla. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

os de balaguer

Os de Balaguer es troba als peus del turó sobre el qual s'aixeca el castell, a la riba esquerra del riu de Farfanya. Al poble hi destaquen l'església de Sant Miquel i la font monumental de Sant Petiot. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

alfés

Alfés és una vila d'origen àrab molt propera a Lleida. L'antic poble medieval, que estava fortificat, encara es coneix com la Vileta, i se'n conserva un antic portal adovellat. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

arsèguel

Arsèguel és un petit municipi al nord-est de l'Alt Urgell, força abrupte, i ubicat a 950 metres d'altitud a la dreta del riu del mateix nom. Els prats al costat del riu es destinen a farratge per al bestiar boví, mentre que també té pes econòmic l'explotació forestal.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking