SEGRE
Aquesta setmana et descobrim sis pobles més de Lleida

Font

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

bellver de cerdanya

Bellver de Cerdanya és un dels sis municipis de la Cerdanya adscrits a la província de Lleida. A mig camí entre La Seu d'Urgell i Puigcerdà, Bellver fa de cap d'un terme molt extens i que conformen un gran nombre de pobles. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

arres

Arres és a la part occidental de la Val d'Aran, al terçó d'Irissa. Arres de Jos, que fa de cap de municipi, està al vessant de la muntanya de Sasseuva, per sota d'Arres de Sus, que s'enlaira fins als 1.300 metres d'altitud.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

CASTELLNOU DE SEANA

Castellnou de Seana és un municipi molt ben comunicat, amb baixador de tren i molt a prop de l'autovia A-2. Propera a Tàrrega i Mollerussa, basa bona part de la seva riquesa en l'agricultura i, des de l'últim quart del s.XX, també en les granges de porcs. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

ribera d'ondara

La unió dels termes de Sant Pere dels Arquells i de Sant Antolí i Vilanova va donar lloc a un dels municipis més extensos de la Segarra. El riu Ondara separa Sant Antolí de Vilanova. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

oliola

Oliola és a la vall del Llobregós, amb el poble situat en un turó coronat per les ruïnes de l'antic castell. L'església romànica de Sant Tirs, modificada al segle XVIII, s'aixeca a la part més elevada del nucli. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

alfarràs

Alfarràs és una cruïlla de camins. Hi conflueixen les carreteres de Lleida a Vielha i la de Binèfar a Balaguer. Situat a la riba de la Noguera Ribagorçana, també rep l'aigua del canal de Pinyana.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking