SEGRE
Rellotge de sol al poble de Torrefeta i Florejacs

Rellotge de sol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

ALÒS DE BALAGUER

Alòs de Balaguer està presidit per les restes de l'antic castell, que és a la part més alta d'un turó a la dreta del Segre. Les cases del poble estan aixecades pràcticament en vertical sobre el seu vessant. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

TÀRREGA

Tàrrega és la capital de l'Urgell i competeix amb Balaguer per ser la segona ciutat més poblada de Lleida. El nucli antic creix al voltant de l'església de Sant Maria. Al seu voltant  hi ha els carrers més comercials, alguns dels quals limitats al pas dels vianants. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

sarroca de lleida

Sarroca de Lleida és un dels pobles del Segrià que, per la seva situació meridional, comparteix moltes característiques amb les Garrigues. Tot i que tradicionalment s'hi havien fet només productes de secà, ha anat creixent la plantació de fruiters. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

lladurs

Lladurs té un terme municipal molt extens i una població totalment disseminada. Tots els seus habitants viuen en masies i es dediquen majoritàriament a l'agricultura. Els camps de conreu s'alternen amb boscos i terrenys de pastures.  Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

llavorsí

Llavorsí creix a la dreta de la Noguera Pallaresa, que creua el terme municipal i que és una de les seves fonts de riquesa, especialment des de la popularització dels esports d'aventura. Els carrers del poble són molt costeruts, condicionats per la muntanya, i al voltant de l'església de Santa Anna. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

VILA-SANA

Vila-sana comparteix, juntament amb Ivars d'Urgell, l'estany que porta el nom dels dos pobles i que es va recuperar al començament d'aquest segle després que fos dessecat als anys cinquanta del XX.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking