SEGRE
Capitells de l'antiga església de Sant Miquel, a Camarasa

Capitells de l'antiga església de Sant Miquel, a Camarasa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

naut aran

Naut Aran és el municipi més extens de la Val d'Aran, resultat de la fusió dels termes d'Arties, Salardú, Gessa, Tredòs, Montgarri i Bagergue el 1967. Per arribar al municipi per la cara Sud dels Pirineus cal pujar el port de la Bonaigua. T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

bellaguarda

Bellaguarda és un municipi abrupte de les Garrigues, amb bona part del terme cobert de boscos de pins, alzines i roures, on es practica la caça. Les zones agrícoles es limiten a l'entorn del poble i a la vora del riu Cana. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

maldà

Maldà, a la riba dreta del riu Corb, era un poble murallat a l'entorn del castell. Actualment comprèn un ampli terme que té encara el perfil dels murs d'aquell castell com a referent. Al nucli urbà hi destaca l'antiga església romànica de Sant Pere, a la part baixa del poble, i la de Santa Maria. Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

algerri

Algerri està a l'oest de Balaguer, a l'esquerra de la Noguera Ribagorçana i en contacte amb el Segrià. El poble es troba al peu del turó on hi ha restes de l'antic castell, però s'estén fins a la carretera de Balaguer a Alfarràs, on hi ha les cases més noves.  Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

puigverd de lleida

Puigverd de Lleida és una població molt propera a Lleida ciutat i ben comunicada. Té estació de tren, encara que separada del nucli urbà. Els seus habitants viuen majoritàriament de les explotacions fruiteres, sobretot perers i pomeres. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

lles de cerdanya

Lles de Cerdanya és el terme més extens d'aquesta comarca que, territorialment, té municipis a les demarcacions de Lleida i Girona. Al seu territori hi ha diversos pics de més de 2.500 metres i la cota màxima és la Tossa Plana de Lles, de 2.916m.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking