SEGRE
Timpà de l'església de la Mare de Déu de la Purificació

Detall Bossòst

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

bossòst

Bossòst, partit pel pas del riu Garona, és un municipi fronterer amb França pel pas d'Eth Portilhon, que comunica amb Luchon. És una important població de serveis, amb molts establiments comercials i d'hostaleria, encara que manté altres activitats productives com la indústria de la fusta.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

puiggròs

Puiggròs és un municipi de les Garrigues al límit amb l'Urgell. El poble, construït sobre un turó que domina la plana, havia tingut un castell i una vila closa, de la qual queden vestigis, com alguns murs del castell palau i un portal medieval.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

belianes

Belianes s'aixeca en una zona aturonada al costat del riu Corb. Tot i que manté conreus tradicionals de secà i que s'hi produeix oli amb DO Garrigues, es beneficia també del reg del canal d'Urgell. Entre els seus edificis cal destacar el de l'ajuntament.  Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

la baronia de rialb

La Baronia de Rialb és un dels pobles més extensos de la Noguera i, en contrast, un dels menys poblats. Es va veure afectat per la construcció del pantà de Rialb, inaugurat el 2000. Gualter fa de cap de municipi. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

les valls d'aguilar

Les Valls d'Aguilar és un municipi creat el 1972 com a unió dels termes de Noves de Segre, actual cap de municipi, Castellàs, la Guàrdia d'Ares i Taús. Tradicionalment la seva gent s'ha dedicat a la ramaderia, encara que d'uns anys cap aquí hi ha força gent que treballa al sector serveis. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

torre-serona

Torre-serona és un dels pobles que toquen amb el terme de Lleida i que va experimentar una forta transformació amb el creixement previ a la crisi. Hi ha un camp de golf pitch and putt i promocions noves d'habitatges unifamiliars.   Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking