SEGRE
Balcó d'una casa a Esterri d'Àneu, al Pallars Sobirà.

Balcó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segur que hi ha un poble que et té el cor robat! Pot ser el poble on vas néixer i on has viscut tota la vida, el poble on anaves de vacances o el poble on van néixer els teus padrins. Un poble ple de racons lligats a bons records que el converteixen per a tu, en el poble més bonic del món. Vota’l i fes que guanyi!

guissona

Guissona ja estava habitada a l'edat del ferro i els romans la van convertir en municipi conservant el seu nom Iesso. La població va ser pròspera a l'edat mitjana i se'n conserven testimonis com les muralles i el portal de l'Àngel o la plaça Major porticada.  T’agrada més que qualsevol altre poble del món? Vota'l aquí!

esterri d'àneu

Esterri d'Àneu s'alça al mig d'una àmplia plana creuada pel riu Noguera Pallaresa. Al poble s'hi conserva un pont romànic de dos arcs sobre el riu. El nucli vell té edificis de l'arquitectura típica pirinenca, amb carrers estrets i cases de pedra.  Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

el palau d'anglesola

El Palau d'Anglesola és al bell mig de la comarca del Pla d'Urgell, en una zona molt plana i ben regada pel canal d'Urgell i Auxiliar d'Urgell que defineixen la importància de l'agricultura, tot i que també hi ha indústria sobretot del sector alimentari.  Tant si ja el coneixes com si te n'acabes d'enamorar, vota'l aquí!

torres de segre

Torres de Segre és un dels municipis del Baix Segre, ric per les seves explotacions d'arbres fruiters. Al seu terme hi ha el pantà d'Utxesa, important reserva de fauna i que dóna servei a la central elèctrica de Seròs. Destaca l'església de Nostra Senyora de l'Assumpció. Tot el poble té molt encant. És el teu favorit? Vota'l aquí!

vilanova de meià

Vilanova de Meià és el poble més gran de la conca de Meià i fa de cap de municipi. Havia estat una vila fortificada a la qual s'accedia per un portal gòtic. Els carrers costeruts menen fins a l'església de Sant Salvador, un edifici d'origen romànic. Trobes que no hi ha al món indret més bonic que aquest? Vota'l aquí!

prats i sansor

Prats i Sansor és el municipi més petit de la Cerdanya, amb una mica més de sis quilòmetres quadrats. A Prats hi ha la imponent església romànica de Sant Serni, amb murs gruixuts, volta de canó i campanar en espadanya.  Ets un enamorat d'aquesta vila? Vota aquí!

tracking