SEGRE
Premsa per a vi i oli, a Cabó

Busquem el poble més bonic de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Núria Hill Ibáñez és la primera guanyadora del premi mensual del concurs Lo meu poble per als participants que han votat el seu poble preferit a través de la pàgina web. Cada mes, sortejarem una subscripció semestral a segre.com entre tots els usuaris que votin. Recordeu que podeu votar pel vostre poble preferit tantes vegades com vulgueu (amb un límit d'1 vot per hora). En el cas que el guanyador ja fos subscriptor de SEGRE, té l'opció de regalar el premi a qui consideri adequat.

Vilamòs segueix encapçalant el rànquing amb 5.330 vots i es consolida en aquesta posició pràcticament des de l'inici de les votacions. La segueixen tres localitats del Segrià: Lleida (3.607), Alcoletge (3.403) i Aspa (600). Aquesta setmana, la capital del Segrià ha desbancat Alcoletge de la segona posició. En cinquena posició, hi tenim Montornès de Segarra, que es manté amb 401 vots.

Si voleu que el vostre poble escali ràpidament posicions en la classificació, podeu votar-lo amb la butlleta que surt al diari durant tota la setmana, en què cada vot val 100 punts. La podeu portar en mà al carrer del Riu 6 de Lleida o enviar-la per correu.

Encara hi ha una altra manera de participar al concurs: fent-nos arribar fotos o vídeos de la vostra localitat a lomeupoble@segre.com o pujar-les vosaltres mateixos al web.

Aquest diumenge, 4 de desembre, seran protagonistes del suplement Lectura Bellver de Cerdanya, Arres, Castellnou de Seana, Ribera d'Ondara, Oliola i Alfarràs. I a les pàgines centrals, com sempre, les vostres imatges, les fotografies que ens heu fet arribar presumint del vostre poble preferit.

A més d’ajudar-nos a triar el poble més bonic de Lleida, la vostra participació tindrà recompensa. Un dels premis que podreu guanyar serà aquesta subscripció semestral, però hi haurà altres premis mensuals i trimestrals que anirem revelant en els pròxims dies. 

tracking