SEGRE

Temps de premi

Josep Raúl Martínez explica a Cercle l’experiència com a guanyador d’‘El teu temps... la tardor’

Josep Raúl i la seva família, al Bonansa.

Josep Raúl i la seva família, al Bonansa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Raúl Martínez Solano, de Mollerussa, va ser el guanyador del tradicional Participa-hi i guanya de Cercle, El teu temps... la tardor, i ha pogut disfrutar aquest cap de setmana passat del seu premi: una estada al Bonansa Country Hotel, on Josep Raúl i la seua esposa Yolanda van passar, juntament amb la seua filla Bet, un cap de setmana immersos en la tranquil·litat de la Ribagorça aragonesa.

Qui bé busca, bé troba: Josep Raúl Martínez és un habitual dels concursos de fotografia de Cercle, però fins al moment no havia guanyat cap premi d’aquesta categoria. “Ens van tractar com a uns autèntics VIP”, explica Martínez. “L’hotel té molt encant, fa gala d’un elegant gust en la decoració i uns acabats de luxe. Un lloc molt tranquil i càlid, amb racons que conviden a relaxar-se amb un bon llibre i una copa al costat de la xemeneia.”

Josep Raúl i la seua família també van poder disfrutar de la resta dels serveis de l’hotel, com l’spa amb cromoteràpia. “En el nostre cas, vam poder observar com nevava a l’exterior a través d’un gran finestral que deixa al descobert el paisatge de la vall”, recorda. Pel que fa al menjar, Josep Raúl elogia l’aposta del Bonansa Country Hotel pels productes de proximitat. “Vam poder degustar formatges i embotits de la vall juntament amb l’oli de les Garrigues i excepcionals vins Costers del Segre.” L’hotel està situat a Bonansa, “típic poble del Pirineu, amb carrers i cases rústiques adaptades als llargs i freds hiverns. És a prop de la Vall de Boí, tant de les pistes d’esquí com del conjunt d’esglésies romàniques i de moltes rutes interessants, però en un sol cap de setmana no tens temps per a gaire.” “Encara que això”, afegeix, “té fàcil solució: tornar-hi”, conclou Josep Raúl.

L'estada a Bonansa permet visitar el romànic de la Vall de Boí.

L'estada a Bonansa permet visitar el romànic de la Vall de Boí.

En Josep Raúl i la Bet, disfrutant de la tranquil·litat dels salons de l'hotel.

En Josep Raúl i la Bet, disfrutant de la tranquil·litat dels salons de l'hotel.

La façana del Bonansa.

La façana del Bonansa.

tracking