SEGRE

Cercle diu adéu a Tricicle

Els afortunats guanyadors de les entrades que va sortejar SEGRE per a l’obra ‘Hits’ van tenir, a més, l’oportunitat de conèixer Mir, Gràcia i Sans

Els guanyadors del sorteig, amb els integrants de Tricicle.

Cercle diu adéu a Tricicle

detail.info.publicated
RedaccióRedactora del digital

Creat:

Actualitzat:

José Luis Huete i María Isabel Arroyo van ser els elegits, entre centenars de participants, per assistir el passat divendres 21 d’abril a la funció inaugural de Hits, que durant aquests dies ha representat Tricicle a la Llotja. José Luis, María Isabel i els seus acompanyants, a més, van tenir l’ocasió de conèixer Paco Mir, Joan Gràcia i Carles Sans en el backstage, uns minuts abans de sortir a escena.

El popular grup Tricicle ha presentat a Lleida un dels seus espectacles més llargs, amb una antologia dels millors gags durant els gairebé quaranta anys sobre els escenaris. És una de les últimes oportunitats de veure’ls en viu, ja que amb aquesta gira el grup s’acomiada de les actuacions en directe. María Isabel, subscriptora de SEGRE, va convidar la seua germana Ana Rosa, mentre que José Luis va anar-hi amb la seua esposa Carmen. Per al matrimoni, era la primera funció de Tricicle, mentre que la María Isabel ja els havia vist actuar a Barcelona.

tracking