SEGRE

MUNICIPIS CELEBRACIONS

Consulta veïnal per millorar els actes de la festa major de

Un dels concerts de la festa el cap de setmana passat.

Un dels concerts de la festa el cap de setmana passat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Solsona consultarà durant una setmana els veïns sobre les carències i el que modificarien de la festa major, una vegada passada l’edició d’aquest any. L’objectiu és estudiar la introducció de novetats a partir de l’any que ve. L’equip de govern (ERC) ha fet un primer balanç de la celebració però la valoració definitiva s’acabarà de perfilar un cop es tinguin recollides les aportacions ciutadanes i s’hagin portat a terme reunions a nivell intern i amb les entitats, va explicar l’alcalde, David Rodríguez.

Aquest procés participatiu es farà a través del correu electrònic participa@ajsolsona.cat, i qui vulgui donar la seua opinió pot fer-ho deixant constància del seu nom i DNI. El termini d’aquesta consulta finalitza el dimecres que ve i es tindrà enllestida una primera valoració a finals d’aquest mes de setembre.

L’executiu municipal és conscient que s’ha de potenciar la programació juvenil, per la qual cosa serà necessari destinar més esforç pressupostari per incloure més concerts. Es mantindran reunions amb aquests col·lectius.

tracking