SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Ferit un motorista al caure per un desnivell de 40 metres al Solsonès

L’accident es va produir ahir a l’L-4241 a Guixers.

L’accident es va produir ahir a l’L-4241 a Guixers.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de divuit anys va haver de ser rescatat ahir pels Bombers de la Generalitat al tenir un accident a Guixers i caure per un desnivell de quaranta metres.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 16.09 hores i van activar tres dotacions terrestres, a més de l’helicòpter, el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i efectius del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM). El motorista, un jove de 18 anys veí de Vilanova de la Barca, va sortir de la via quan circulava per l’L-4241 pel punt quilomètric 25 al seu pas per la localitat del Solsonès i va caure per un desnivell amb una altura de quaranta metres.

L’helicòpter de Bombers va traslladar el ferit, amb caràcter menys greu, fins a l’hospital de Manresa. Fins al lloc també es van traslladar efectius del Sistema d’Emergènes Mèdiques (SEM) i dels Mossos d’Esquadra.

D’altra banda, els Bombers van rebre dos avisos per dos accidents en menys de vint minuts a Albatàrrec i el Pont de Suert, però no es van registrar ferits en cap d’aquests. El primer avís es va rebre a les 10.32 hores a Albatàrrec i el segon, a les 10.50 hores, al Pont de Suert.

El Servei Català de Trànsit va instar els conductors a extremar les precaucions a la carretera arran de les pluges caigudes divendres a la nit, malgrat que no es van produir incidències greus.

tracking