SEGRE

PROGRAMACIÓ NADALENCA NOVETATS

La Seu crea per a Nadal ‘El Món Màgic de les Muntanyes’, amb 60 activitats

Nova marca sobre l’oferta lúdica i cultural, que començarà dissabte vinent

La regidora Mireia Font i el tècnic de Cultura, Miquel Galindo.

La regidora Mireia Font i el tècnic de Cultura, Miquel Galindo.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu va presentar ahir la programació d’aquest Nadal. Sota la marca El Món Màgic de les Muntanyes, el consistori ha preparat prop de seixanta activitats. Entre les principals novetats hi ha l’arribada dels Reis Mags, que continuarà sent a les instal·lacions olímpiques, encara que el mitjà de transport no es revelarà fins a l’últim moment. Els tres Reis vindran acompanyats per un nou personatge, el Senyor Pipa, que s’encarregarà de recollir els xumets dels més petits perquè Ses Majestats els portin a Orient.

A part d’aquestes novetats, la programació nadalenca començarà aquest dissabte amb l’encesa de llums dels carrers i places de la ciutat. La cerimònia arrancarà des de la plaça Soldevila amb una animació de carrer dels Diables de l’Alt Urgell i els Minairons, i acabarà a la plaça dels Oms, on es projectarà un mapping (espectacle de llum) sobre la façana de la Catedral de Santa Maria. La culminació serà amb un espectacle de foc a càrrec dels Diables.

Aquesta mateixa tarda està prevista una nova edició del Shopping Night als comerços de la Seu d’Urgell, que s’allargarà fins a la mitjanit. Una altra de les principals novetats d’aquest any serà l’organització d’un parc de Nadal Juvenil, a més de les activitats ja tradicionals com el Tió de la Freita o la cursa de Sant Silvestre, entre d’altres. La presentació va anar a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica, Mireia Font, i el tècnic de Cultura, Albert Galindo.

tracking