SEGRE

MUNICIPIS COL·LABORACIÓ

Les dones de la Vall de Boí decoren els carrers de set nuclis

Perquè fins i tot els més petits tinguin motius nadalencs

El taller de dones al local social d’Erill la Vall, on van confeccionar els detalls nadalencs.

El taller de dones al local social d’Erill la Vall, on van confeccionar els detalls nadalencs.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El local social d’Erill la Vall, a la Vall de Boí, s’ha convertit aquesta setmana en un taller on una trentena de dones de l’Associació de Dones del municipi ha confeccionat detalls i elements de decoració nadalenca que, una vegada finalitzat el pont de la Puríssima, repartiran pels set pobles poblats del municipi (Barruera, Durro, Taüll, Erill, Boí, Cardet i Coll) perquè tots els carrers, fins al més modest, tinguin ornaments aquests dies. Així ho va assegurar ahir la presidenta de l’entitat, Marta Ramon. Va afegir que els nuclis més grans sempre tenen motius decoratius, ja que l’ajuntament s’encarrega d’instal·lar-los en la mesura que és possible i compten amb llums i efectes nadalencs.

Tanmateix, alguns carrers de pobles petits se’n queden sense “i és el que no volem. Moltes vegades es deu que hi viuen persones grans”, va remarcar. Les dones han fet, principalment, arbres de fusta decorats que són els que es col·locaran a tots els carrers dels nuclis de la Vall de Boí.

És la primera vegada que l’Associació de Dones té aquesta iniciativa, que tornarà a repetir el 2017

D’altra banda, Marta Ramon va assenyalar que tot fa pensar que l’experiència, que és la primera vegada que es fa, serà un èxit, per la qual cosa es repetirà el 2017 amb més ornaments.

tracking