SEGRE

MUNICIPIS URBANISME

Almacelles canvia la zona de lleure després de la consulta

Un 87% de 388 participants vol que estigui al centre urbà

Imatge virtual de la zona.

Imatge virtual de la zona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 388 persones han participat en la consulta organitzada a través de les xarxes socials per l’ajuntament d’Almacelles per decidir la localització de la nova zona d’equipaments. Al principi, estava prevista a l’entrada de la població, al costat del carrer Hipòdam de Millet, a prop de la Bòbila Palau, encara que un 87,20 per cent d’aquests veïns s’han mostrat partidaris de resituar-la al costat de la rambla de la Il·lustració, prop del Parc d’Europa i la sala polivalent. Només un 12,80% es van decidir per mantenir la primera ubicació.

Així doncs, el consistori haurà de plantejar la modificació del sector denominat Els Olivars per atendre les peticions veïnals, segons van indicar fonts municipals. A l’esmentat sector es preveu habilitar un espai fix per a les firetes i futures instal·lacions i equipaments lúdics i esportius (pistes de pàdel, bàsquet o tenis, camp de futbol) carpes per a esdeveniments i una zona d’estacionament amb capacitat per a cent vehicles, almenys.

Segons els resultats d’aquesta consulta, efectuada entre el 23 i el 27 de novembre, la nova àrea de serveis hauria d’estar al centre urbà, ja que és molt més accessible. Hi han participat veïns amb edats compreses entre els 20 i els 60 anys, principalment, i també s’ha tingut en compte individus de nuclis pròxims com Sucs, Raimat o Gimenells, a Lleida, o Altorricó, a Osca, que no s’han comptabilitzat en el resultat final.

Imatge virtual de la zona.

Imatge virtual de la zona.

tracking