SEGRE

MUNICIPIS PLE

Vielha planteja reobrir el pàrquing del Palai de Gèu

A través d’una concessió privada

L’entrada al pàrquing pròxim al Palai de Gèu de Vielha.

L’entrada al pàrquing pròxim al Palai de Gèu de Vielha.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vielha projecta reobrir el pàrquing subterrani del Palai de Gèu, actualment clausurat, en el marc d’una nova concessió a una empresa privada. Així ho va anunciar l’ajuntament, després del ple que va acordar recuperar la concessió de l’equipament esportiu i de l’estacionament, fins ara en mans de la societat municipal Vigesa (com va avançar SEGRE el passat 23 de desembre).

La proposta es va aprovar amb els vots de l’equip de govern d’UA i l’abstenció de CDA. L’edil de C’s no va assistir a la sessió. Durant el ple, es va aprovar també, aquesta vegada per unanimitat, declarar “servei públic municipal” les instal·lacions del Palai de Gèu a partir del dia 1 de gener del 2017. El consistori va destacar que tots els empleats de Vigesa passaran a ser treballadors de l’ajuntament i que aquest equipament esportiu continuarà funcionant sense interrupcions.

L’alcalde, Juan Antonio Serrano, va assenyalar que el consistori va tancar el pàrquing al constatar que molt pocs vehicles l’utilitzaven i que havia estat objecte de robatoris a l’interior. Va apuntar que el concurs per a la nova concessió privada que prepara el consistori inclourà aquesta zona d’estacionament.

tracking