SEGRE

MUNICIPIS LES BORGES BLANQUES

Més de 160 expositors en la 54a Fira de l’Oli, que ocuparà també el Terrall

El certamen, que se celebra del 20 al 22 del mes vinent, està al 100% de l’ocupació

La Fira de l’Oli de les Borges, la passada edició.

La Fira de l’Oli de les Borges, la passada edició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Patronat de la Fira de l’Oli Verge de les Borges va anunciar ahir que aquesta 54a edició ja té el 100% del recinte ocupat per més de 160 expositors, una desena més que l’any anterior. Una trentena ha reservat 37 estands vinculats a l’oli, 35 ocuparan 47 estands al pavelló comercial, uns altres catorze vendran productes de proximitat a la carpa i cinc més a l’exterior, igual que una altra seixantena de botigues artesanals i de menjar ràpid, entre d’altres.

Com a novetat, la fira d’aquest any, que se celebrarà del 20 al 22 del mes que ve, ocuparà part del Parc del Terrall i la carpa de productes locals es traslladarà al carrer Indústria, davant del pavelló. D’altra banda, fonts de l’organització van indicar que la filosofia d’enguany és oferir espais més petits per donar cabuda a totes les cooperatives i elaboradors de productes de la zona ja que “són ells els que vertebren el territori i impulsen l’economia de la comarca”, van remarcar les mateixes fonts.

El primer acte de presentació del certamen tindrà lloc el 10 de gener al Museu de la Paeria de Lleida i servirà per donar inici als actes de commemoració dels 300 anys d’independència administrativa de la capital de les Garrigues.

El dijous 12 es promocionarà a Barcelona amb un acte a l’Escola Industrial al qual es preveu que assisteixin l’expresident de la Generalitat Artur Mas i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa. Finalment, el diumenge dia 15 tindrà lloc la presentació comarcal a les Escoles de la Mancomunitat dels Torms, que celebren el centenari.

El gerent del Patronat, Jordi Ribalta, va remarcar que els dies previs al certamen, del 18 al 20, periodistes, bloguers i especialistes en turisme i gastronomia visitaran monuments, cellers i molins d’oli.

tracking