SEGRE

INSTAL·LACIONS EQUIPAMENTS

Voluntaris fan un local al camp de futbol de Torà

Un bar i magatzem que estarà al març

Les obres les porten a terme promotors voluntaris del poble.

Les obres les porten a terme promotors voluntaris del poble.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un grup de voluntaris treballa gratis des de principis de mes en la construcció d’un nou local al camp de futbol de Torà. El president del club, Toni Padullés, va explicar ahir que en la iniciativa col·laboren de forma altruista una desena de constructors de la localitat així com bona part de la junta directiva.

“Estem molt satisfets amb la resposta de la gent, sense la seua col·laboració no hauria estat possible dur a terme el projecte”, va remarcar.

El local tindrà uns cinquanta metres quadrats i farà les funcions de bar i de magatzem i tant els espectadors com els jugadors podran arrecerar-se del fred i de la pluja.

En aquesta iniciativa també ha participat l’ajuntament, que s’ha encarregat de redactar el projecte i dirigir l’obra, mentre que des del club han comprat el material necessari. Per la seua part, Padullés va indicar que esperen poder estrenar el nou local el poper mes de març, la qual cosa és més que possible vist el ritme dels treballs que estan portant a terme les persones voluntàries per dotar l’equipament d’aquest nou servei.

tracking