SEGRE

EQUIPAMENTS EDUCACIÓ

Adjudicades les obres del gimnàs de l’Ignasi Peraire, que s’inicien aquest mes

A Serboniu, per 190.000 euros, i els alumnes podran estrenar-lo aquest mateix curs

El col·legi Mestre Ignasi Peraire.

El col·legi Mestre Ignasi Peraire.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa ha adjudicat a l’empresa Serboniu SL les obres de construcció del gimnàs de l’escola de primària Mestre Ignasi Peraire per un import de 189.134 euros (uns 6.000 euros menys del previst en el pressupost de licitació).

El contracte estableix que les obres hauran d’estar a punt durant el mes d’abril, amb la qual cosa a finals d’aquest curs ja es podrien dur a terme algunes activitats en aquest nou equipament. La previsió del consistori és que aquest mateix mes comencin les obres, tal com va anunciar ahir l’alcalde, Marc Solsona.

La mesa de contractació va rebre un total de set ofertes per a un projecte que el consistori va declarar plurianual per poder portar-lo a terme, incloent-lo tant en el pressupost de l’any passat com en el del 2017. L’equipament tindrà les dimensions de pista d’un pavelló, ja que l’objectiu és que també pugui donar servei als veïns en general, fora de l’horari escolar, i donar així sortida a les demandes d’hores de pista per part de diferents entitats esportives de la capital del Pla d’Urgell.

El projecte proposa una construcció rectangular amb una pista de 32x20 metres, reservant un espai entre aquest edifici i el camp de futbol 7 Cruyff Court per poder ubicar-hi en un futur una zona de vestidors, magatzems i serveis públics que puguin ser utilitzats pels usuaris dels dos espais esportius.

L’edifici es construirà amb plaques de formigó prefabricat a la part inferior, mentre que a la superior s’ubicaran finestres per permetre l’accés de llum natural a l’interior. En l’actualitat, aquest col·legi no disposava de gimnàs i la seua construcció ha estat una reivindicació de la comunitat educativa i les famílies dels joves estudiants de Mollerussa.

tracking