SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Tallada dos hores i mitja la Balaguer-Alfarràs per un camió bolcat a Algerri

El xòfer va resultar il·lès malgrat l’aparatositat

La retirada del camió per part d’una grua de gran tonatge va obligar a tallar la carretera.

La retirada del camió per part d’una grua de gran tonatge va obligar a tallar la carretera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carretera C-26, que uneix Balaguer i Alfarràs, va estar tallada ahir durant dos hores i mitja a l’altura d’Algerri per poder retirar un camió carregat de cereal que havia bolcat a primera hora del matí. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, l’accident de trànsit es va registrar pocs minuts abans de les nou del matí. Per causes que es desconeixen, un camió va sortir de la via i va quedar bolcat fora de la calçada. El conductor va resultar il·lès, encara que el tràiler va perdre la càrrega que transportava. Sobre dos quarts de dotze del matí es va traslladar al lloc una grua de gran tonatge per poder retirar el camió accidentat. Els Mossos d’Esquadra es van veure obligats a tallar el trànsit en els dos sentits de la marxa per poder retirar el camió sinistrat, així com la càrrega bolcada. La carretera va estar tallada fins a les 14.30 hores i els vehicles van ser desviats per l’N-230 i l’LP-9221.

Precisament, el dimarts de la setmana passada (27 de desembre) es va produir un accident mortal en aquesta carretera al seu pas per Algerri. Un veí d’Almacelles de 66 anys que conduïa un turisme va morir després de col·lidir contra un camió. En aquest sentit, el juny de l’any passat també van morir dos persones en sengles accidents a la mateixa via a Castelló de Farfanya i Ivars de Noguera.

Van desviar el trànsit per l’N-230 i l’LP-9221 durant el tall de la via que uneix Balaguer i Alfarràs

D’altra banda, els Bombers també van treballar ahir a la tarda en un accident a la C-28 al seu pas per Alt Àneu després que un cotxe patís una sortida de via. No constaven ferits.

Al seu torn, la carretera N-145, entre la Seu d’Urgell i Andorra, va registrar retencions durant el matí d’ahir per accedir al Principat.

tracking