SEGRE

SEGURETAT CONTROL

Guissona instal·larà lectors de matrícules a les cinc entrades

La càmera de vigilància que s’ha instal·lat a Guissona.

La càmera de vigilància que s’ha instal·lat a Guissona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Guissona instal·larà lectors de matrícules a les cinc entrades a la població. Es tracta d’unes càmeres de seguretat que prendran imatges de les matrícules dels cotxes que entrin a la localitat, cosa que, segons el tinent d’alcalde, Àngel Masanés, permetrà un control més acurat en casos de robatoris i altres incidències.

La principal novetat és que s’habilitarà un centre de control a les oficines dels agents de la Policia Local i, mitjançant un sistema wifi, es podrà veure a temps real en una pantalla els vehicles que entren i surten de Guissona.

La principal novetat és que s’habilitarà un centre de control a les oficines de la Urbana

Actualment, ja hi ha càmeres de seguretat al parc de l’Estany, l’ajuntament, el pàrquing municipal i a la plaça Capdevila per evitar actes vandàlics i gamberrades. Tanmateix, per visualitzar els enregistraments era necessari desplaçar-se fins on s’ubicaven les càmeres i extreure’n els discos d’enregistrament.

El nou sistema centralitza en l’ajuntament i a temps real el que passa al carrer, segons van indicar fonts municipals.

El projecte, que preveu una inversió de més de 70.000 euros, contempla també instal·lar noves càmeres a la plaça del Vell Pla i a la Font de la Salut.

tracking