SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Tàrrega inicia les obres del carrer Urgell, que costaran 120.758 €

Eliminaran voreres i donaran prioritat a la circulació de vianants

El carrer Urgell de Tàrrega, les obres del qual començaran demà en un tram de 138 metres.

El carrer Urgell de Tàrrega, les obres del qual començaran demà en un tram de 138 metres.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tàrrega iniciarà demà dimarts les obres de renovació del carrer Urgell, una de les principals vies de connexió amb la plaça Major i el nucli antic. L’actuació afectarà el tram de 138 metres entre la plaça Urgell i el carrer Sant Joan. Es tracta d’una reurbanització del vial amb una pavimentació de plataforma única que eliminarà les actuals voreres.

El projecte inclou l’adequació de serveis bàsics, amb la substitució del clavegueram, la millora de la xarxa d’aigua de boca i l’ampliació de les xarxes de gas i de telecomunicacions. Així mateix, s’incorporarà nou mobiliari urbà. El vial es refarà d’acord amb criteris de pacificació del trànsit i millora de l’accessibilitat, amb la intenció de donar prioritat als vianants. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Icart Obra Pública SL per un import de 120.758 euros, una quantitat que suposa un 27 per cent menys que el pressupost inicial de la licitació.

L’empresa Icart Obra Pública, adjudicatària dels treballs, tindrà tres mesos per executar-los

L’obra serà finançada a través del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) amb 80.583 euros. La resta, 40.175 euros, els sufragaran el consistori (34%) i els veïns a través de contribucions especials (66%). El termini d’execució dels treballs és de tres mesos.

tracking