SEGRE

SUCCESSOS TERCERA EDAT

Trobat en bon estat després de passar la nit desaparegut

Un home de 81 anys, usuari d’una residència de la Pobla

Els Bombers i el SEM ahir davant de la residència després de trobar i traslladar l’home desaparegut.

Els Bombers i el SEM ahir davant de la residència després de trobar i traslladar l’home desaparegut.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 81 anys va ser trobat, aparentment en bon estat de salut, després de passar la nit de dissabte a diumenge desaparegut en una zona boscosa a prop de la Pobla de Segur, van informar els Bombers de la Generalitat ahir.

Segons fonts properes al cas, l’avi hauria trobat una zona a cobert en la qual s’hauria refugiat, previsiblement propera al lloc on hi ha l’ermita de Sant Miquel, la qual cosa li hauria evitat passar la nit a la intempèrie i, per tant, patir els estralls de les gèlides temperatures que ahir es van viure en aquest municipi del Pallars Jussà. De fet, a la Pobla de Segur, el mercuri va baixar fins a números negatius, concretament fins als -7,1º, segons les dades facilitades pel Meteocat.

Els serveis d’emergència van rebre a les 18.34 hores l’avís de la desaparició de l’home, que segons algunes fonts podia estar desorientat. Durant tota la nit van treballar en la seua recerca quatre dotacions dels Bombers i algunes dels Mossos d’Esquadra. Des de primera hora del matí es van incorporar també als treballs dotacions del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i el grup caní de recerques.

Finalment, cap a les 10.30 hores del matí, els Bombers el van trobar aparentment sa i estalvi en una zona del bosc propera a la carretera. En total havia passat unes setze hores desaparegut. D’aquí va ser portat de tornada a la residència de la qual era usuari, on va ser examinat pels serveis mèdics. Fonts del centre van eludir fer declaracions.

tracking