SEGRE

TURISME BOIRA

Rècord amb 700 inscrits a la Marxa de la Boira, amb Marc Marzenit de padrí

La sortida de les dos rutes de 10 i 22 quilòmetres es farà al pavelló firal diumenge

Marc Marzenit.

Marc Marzenit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La tercera Marxa de la Boira, que tindrà Mollerussa com a seu diumenge vinent, ja ha aconseguit l’objectiu dels 700 participants i ha hagut de tancar inscripcions una setmana abans de celebrar-se.

Tot un èxit de participació en aquesta activitat de promoció turística del territori que tindrà com a padrí el músic i productor de Mollerussa Marc Marzenit, que serà l’encarregat de donar el tret de sortida a les nou del matí al pavelló firal. L’organització també ha volgut retre homenatge a la celebració del Mollerussa Capital de la Sardana, que es va dur a terme durant el 2016 a la ciutat. Per aquesta raó, l’Agrupació Sardanista Mollerussa ballarà una sardana. Respecte a la marxa, hi haurà dos rutes, una de 10 quilòmetres i una altra de 22, que passaran per la zona del Canal d’Urgell i el Salt del Duran, als termes municipals de Golmés i Vilanova de Bellpuig, segons va explicar ahir una de les promotores de l’esdeveniment, Irene Barón.

Col·loqui ‘Amor i odi a la boira’ amb Patrícia Rocha, Llorenç Melgosa i Maria Garganté, entre d’altres

Aquesta activitat l’organitza el Club de la Boira i Marxa.cat en col·laboració amb els consistoris de Mollerussa i Vilanova i la Diputació. Una altra de les novetats serà un col·loqui que, sota el títol d’Amor i odi a la boira, comptarà amb la participació del fotògraf Llorenç Melgosa, l’antropòloga Patrícia Rocha, l’escriptor Rafel Molina, el meteoròleg Roger Solé i la historiadora Maria Garganté.

Per la seua banda, Jaume Jovells, de Saó de Ponent, serà l’encarregat de moderar el debat.

tracking