SEGRE

TRÀNSIT

Mor un jove de Fraga, exjugador de bàsquet, al bolcar amb el camió a Mequinensa

El camió amb pinso que conduïa va sortir de la via i va bolcar || De 36 anys i exjugador de la Penya Fragatina de bàsquet

A l’esquerra, els serveis d’emergències treballant en l’accident. A la dreta, Alberto Menén.

A l’esquerra, els serveis d’emergències treballant en l’accident. A la dreta, Alberto Menén.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 36 anys i veí de Fraga, Alberto Menén, va morir ahir en un accident de trànsit al terme municipal de Mequinensa. Segons va informar la Diputació de Saragossa, els fets van tenir lloc al voltant del migdia a la carretera N-211, entre Casp i Mequinensa, a l’altura del quilòmetre 295.

El jove, que havia estat jugador de bàsquet al Penya Fragatina, conduïa un camió carregat de pinso en direcció a Mequinensa.

Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, el vehicle va sortir de la carretera en un revolt, va xocar amb una de les tanques de seguretat de protecció i va bolcar pel costat del conductor. El jove xòfer i únic ocupant del camió va quedar atrapat en la ferralla en què va quedar convertida la cabina.

Després d’alertar els serveis d’emergències dels fets, fins al lloc del sinistre es van desplaçar bombers de la Diputació de Saragossa de Casp, bombers de Fraga, agents de la Guàrdia Civil, membres de Protecció Civil, personal sanitari i una ambulància del 112. Quan van aconseguir rescatar-lo de l’interior del vehicle, els metges ja no van poder fer res per salvar la vida del jove.

Després de conèixer-se la notícia, la localitat de Fraga va quedar commocionada, ja que Alberto Menén era una persona molt coneguda. Havia estat jugador del Club Bàsquet Penya Fragatina i també va exercir de penyista major a les festes del municipi. Treballava com a camioner transportant pinso.

tracking