SEGRE

MUNICIPIS OBRES

Cervera inicia les últimes obres del centre històric

Entre Sant Miquel i Santa Anna, obligaran a tallar el trànsit

Vista de la plaça Santa Anna de Cervera.

Vista de la plaça Santa Anna de Cervera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cervera afrontarà a partir de dilluns vinent les obres de remodelació de la plaça i el carrer de Santa Anna i la plaça Sant Miquel. Es tracta d’un tram d’uns 200 metres on se suprimiran les voreres actuals i els vianants circularan al mateix nivell que els cotxes. Serà l’última fase de la remodelació del centre històric de la ciutat.

Les obres formen part del projecte de l’1,5% que la Generalitat destina a projectes per a la conservació del patrimoni cultural i històric. Han suposat una inversió d’1,5 milions d’euros amb què també s’han remodelat els carrers Santa Maria, Sant Domènec, Sant Magí i les places Sant Domènec i Sant Magí. De forma paral·lela, i amb l’aportació de 500.000 euros del Pla de Barris, la Paeria ha dut a terme la millora dels carrers Barcelona i Barbacana.

Els treballs en aquest últim tram suposaran tallar la circulació de vehicles al tram comprès entre la rambla Lluís Sanpere i l’avinguda Duran i Sanpere. Segons va explicar l’alcalde, Ramon Royes, s’habilitarà de manera provisional una zona de càrrega i descàrrega de dos places a la rambla Lluís Sanpere.

Els treballs començaran amb la remodelació de tota la plaça Santa Anna i continuaran després al carrer Santa Anna i a la plaça Sant Miquel. Royes va dir que es conservaran els arbres de la plaça de Santa Anna i que en el futur es mantindrà el pas rodat de vehicles per l’esmentada plaça. Els treballs tenen un termini d’execució de sis mesos.

Ramon Royes també va explicar que, en el marc d’aquest mateix projecte, començaran al març les actuacions de millora als edificis públics de la Paeria, l’antiga biblioteca, el centre cultural de Sant Joan i la Casa Delmera (antiga escola de música), tots al carrer i a la plaça Major.

tracking