SEGRE

ASSOCIACIONISME REPRESENTACIÓ

L’associació de comerciants de Tàrrega, al caire del tancament per falta de relleu

Un moment de l’assemblea celebrada dijous a la nit.

Un moment de l’assemblea celebrada dijous a la nit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Foment Targarí, l’associació de comerços i serveis de Tàrrega, té 150 socis i a l’assemblea anual de dijous a la nit, en la qual la junta va anunciar la seua dimissió, només van assistir quinze persones. El futur de l’entitat, que aglutina el comerç de proximitat de la ciutat, penja d’un fil.

En l’assemblea es va acordar crear una junta gestora més àmplia i convocar reunions obertes a tots els socis de forma periòdica. Antoni Figueras, que de moment seguirà al capdavant però no ostentarà el càrrec de president, es va mostrar decebut. “A la gent li costa comprometre’s”, però “hem de buscar complicitats i seguir endavant”, va indicar.

Va avançar que funcionaran provisionalment com una cooperativa “fins que es presenti algú”, i intentaran mantenir les activitats anuals habituals. El president sortint va reconèixer que l’entitat es troba en un moment “molt crític” i “si ningú fa un pas endavant estem abocats que Tàrrega es quedi sense comerç”. Figueras va admetre també que les relacions amb el consistori no passen pel seu millor moment. Va assenyalar que “és un ordeno i mano”. Entre les últimes picabaralles, la dels llums de Nadal o el pàrquing gratuït del 24 de

desembre

, que el consistori no va acceptar.

tracking