SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

Golmés trasllada les misses al centre cívic per obres

Durant dos mesos al reformar el paviment del temple de Sant Salvador || La parròquia demana ajuts per sufragar la reforma

La primera missa al Centre Cívic es va celebrar ahir a la tarda.

La primera missa al Centre Cívic es va celebrar ahir a la tarda.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La parròquia de Golmés celebrarà les misses al Centre Cívic durant uns dos mesos mentre es portin a terme les obres de millora del paviment de l’església de Sant Salvador. Va ser ahir a la tarda quan es va celebrar el primer ofici religiós en aquest equipament municipal, que va reunir diversos feligresos. Pel que fa als funerals, la parròquia determinarà amb les famílies el lloc més idoni per celebrar la missa. La reforma consistirà a canviar tot el paviment d’aquest temple, que data del segle XVIII i és d’estil barroc-neoclàssic, que estava en mal estat.

En concret, es col·locarà pedra natural de Sant Vicens i també es renovaran els elements de fusta ubicats al presbiteri. També s’instal·larà un aparell per reduir la humitat del mateix presbiteri. Les obres es van iniciar a finals d’aquesta setmana i es tracta d’una iniciativa a càrrec del consistori de Golmés, en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs i el bisbat de Solsona, amb un pressupost d’adjudicació total de 75.000 euros.

Una part, aproximadament 15.000 euros, l’ha de finançar la parròquia, que ja ha demanat a feligresos i veïns que contribueixin amb aportacions, ja que no disposa dels recursos necessaris.

tracking