SEGRE

certàmens

La Fira de l'Oli de les Borges obre aquest divendres la 54 edició amb 160 expositors

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, inagura la fira

L'edició anterior de la Fira de l'Oli de Les Borges Blanques.

La Fira de l'Oli de les Borges obre aquest divendres la 54 edició amb 160 expositorsAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 54 Fira de l’Oli de les Borges Blanques obre aquest divendres les portes amb la participació de 160 expositors, una desena més que l’any anterior. Fins diumenge productors d’oli, així com elaboradors de productes de proximitat i de vi oferiran els seus productes als visitants d’aquesta fira de les Garrigues.

El certamen serà inaugurat aquest divendres per la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que visitarà la fira i el centre de l’Espai Macià.

A la tarda, la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Neus Munté, serà l’encarregada de proclamar els guanyadors del concurs d’olis en les diferents categories, celebrat en el marc de la fira.

La previsió d’aquests tres dies de fira és superar les vendes de l’any 2016, que van arribar als 63.000 litres d’oli. De fet, durant els dos últims anys ha primat la professionalització del sector que ha permès donar a conèixer un dels productes més ben valorats a nivell mundial.

El Patronat de la Fira de l’Oli espera també superar el nombre de visitants respecte a l’any passat, que van vorejar els 70.000 en els tres dies de fira. Aquesta edició del certamen també acollirà tallers gastronòmics, degustacions d’oli, maridatges i elaboració de plats diversos.

tracking