SEGRE

INDÚSTRIA NOVES EMPRESES

La firma SPF prepara el solar per instal·lar-se a Cervera

Arranca la demolició de l’antic edifici d’Esclat Bon Preu

Terrenys on s’ubicarà la nova seu de l’empresa SPF.

Terrenys on s’ubicarà la nova seu de l’empresa SPF.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa SPF Diana España SL ha portat a terme la preparació dels terrenys al polígon industrial de Cervera per iniciar la construcció de la seua nova fàbrica. La firma va adquirir el mes d’octubre de l’any passat 14.053,69 metres quadrats a la zona del polígon propera a Europerfil, on el grup francès dedicat a l’alimentació de mascotes projecta aixecar la nova seu. Ben aviat començarà la construcció de la nau, que tindrà una superfície de 2.000 metres quadrats.

Segons va explicar ahir l’alcalde de Cervera, Ramon Royes, l’empresa té previst entrar en funcionament a finals d’aquest any i generarà trenta nous llocs de treball. L’empresa va adquirir els terrenys a l’Institut Català del Sòl (Incasòl) per un preu de 660.476,43 euros.

L’empresa francesa preveu que la nova seu generi trenta nous llocs de treball

D’altra banda, aquesta setmana han començat també a Cervera els treballs de desbrossament i demolició de l’antic edifici de la firma Esclat Bon Preu, que el passat 2 de desembre va inaugurar la nova seu al municipi.

Els 1.500 metres quadrats de les antigues instal·lacions d’aquesta empresa d’alimentació es convertiran en el futur pàrquing del nou centre comercial. Al mateix terreny també projecten donar cabuda a una gasolinera del grup Bon Preu, que comptarà amb quatre sortidors de combustible just a l’entrada de la capital de la Segarra.

Al seu torn, segons el primer edil de la capital de la Segarra, aquesta nova situació “obre noves expectatives tant al comerç com a les empreses de serveis de la localitat”.

“La ciutat passa per un moment positiu d’inflexió econòmica”L’alcalde de Cervera, Ramon Royes, va manifestar ahir que “la ciutat passa per un moment d’inflexió positiva a nivell econòmic”, ja que “la posada en marxa de la nova superfície comercial de Bon Preu i la creació de noves ocupacions per part d’altres empreses, com és el cas de Mercadona (40) o FAE (35), han suposat per al municipi una rebaixa important del nombre d’aturats”.

tracking