SEGRE

CERVERA POLÍTICA

L’exedil del PP a Cervera dóna la majoria absoluta a Royes

L’equip de govern de la Paeria suma a la fi 7 dels 13 edils || Antonio Delgado assumirà la regidoria d’Eficiència Energètica

Antonio Delgado i Ramon Royes escenificant l’acord.

Antonio Delgado i Ramon Royes escenificant l’acord.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El govern de la Paeria de Cervera compta des d’ahir amb majoria absoluta amb l’entrada del regidor no adscrit i fins fa unes setmanes del PP, Antonio Delgado. L’equip de govern de Cervera suma fins a 7 edils en una Paeria de 13 d’electes i 8 partits polítics (ara 7 perquè Delgado ha deixat el PP). Després de les eleccions del 2015, el ple va quedar format per 4 edils de CiU; 2 de ME-ICV-E; 2 d’ERC; 1 de la CUP; 1 del PSC; 1 d’Inse; 1 del PP i 1 de SIF. Ramon Royes, de CiU, va aconseguir l’alcaldia i fins ara governava amb SiF i Inse.

Delgado va explicar ahir que el seu objectiu és “participar i treballar pel poble, fet difícil d’aconseguir formant part del PP ja que té una normativa molt estricta, sobretot en temes de banderes espanyoles i estelades”. Per la seua part, l’alcalde, Ramon Royes, es va mostrar satisfet per l’acord perquè “ens permet afrontar el futur amb més optimisme i aconseguir els objectius amb un espai més reduït de temps”. Royes va assenyalar que “continuarem dialogant amb l’oposició” però va advertir que “serem pragmàtics”.

Ramon Royes espera poder aprovar el pressupost municipal del 2017 entre febrer i març

Ara el govern se centrarà en el pressupost municipal del 2017, que l’alcalde espera poder aprovar a finals de febrer o principis de març, i en la presentació del pla de govern fins a finals de mandat.

S’ha de

recordar que fa just un any el govern de Cervera va anunciar l’entrada del regidor d’Independents per la Segarra (Inse) Josep Ortiz. També estava prevista l’entrada de Delgado, que finalment no va ser possible pel veto de la direcció lleidatana del Partit Popular.

Delgado assumirà la nova regidoria d’Eficiència Energètica i la de Serveis Funeraris, que tenia Jaume Carcassona. Per la seua part, Ortiz es farà càrrec d’Agricultura i Medi Rural, Pobles Agregats i Nous Equipaments.

L’equip de govern de la Paeria de Cervera està format actualment per Ramon Royes, Marc Llorens, Ainhoa Barrionuevo i Jaume Rossich de Convergència i Unió; Joan Prat de SIF; Josep Ortiz d’Inse i, ara, Antonio Delgado.

tracking