SEGRE

ESQUí

Port Ainé celebra el 30è aniversari de la seva creació

Acte institucional a Rialp i a l'estació amb homenatge a Josep Mesegué, el seu fundador

Port Ainé celebra el 30è aniversari de la seva creació

Port Ainé celebra el 30è aniversari de la seva creació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’11 de gener de l’any 1987 s’inaugurava l’estació de Port Ainé. En motiu dels 30 anys de la seva fundació, aquest dissabte s’ha celebrat un acte institucional al poble de Rialp i a l’estació de Port Ainé, on han assistit els alcaldes dels municipis de Sort i Rialp, el president del consell comarcal del Pallars Sobirà, a més del president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, que gestiona l'estació.

La posada en marxa de l’estació de Port Ainé va ser clau per la dinamització del territori, concretament a l’àrea d’influència  dels municipis de Sort, Rialp i Soriguera. És per aquest motiu que aquest dissabte també s’ha volgut rendir homenatge al fundador, Josep Mesegué i Utgé.  

La comarca del Pallars Sobirà és actualment una referència en el món de l’esquí i la muntanya. En aquest sentit, Enric Ticó ha volgut fer un reconeixement  a tots els qui, fa trenta anys, van apostar pel territori. “Gràcies a la seva tasca, ara Port Ainé genera més de 220 llocs de treball directes i indirectes”, ha assegurat.

tracking