SEGRE

SUCCESSOS

Detingut per alegrar-se a Facebook de la mort a trets dels dos agents rurals a Aspa

Va ser arrestat a Blanes després d’escriure “jo mateix no descarto carregar-me’n uns quants” || La Fiscalia acusa d'assassinat el caçador que va matar dissabte els agents a l'entendre que va actuar a traïció.

L’homicida, Ismael Rodríguez Clemente, dilluns durant la reconstrucció del doble crim a Aspa.

L’homicida, Ismael Rodríguez Clemente, dilluns durant la reconstrucció del doble crim a Aspa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un criador de gossos ha estat detingut a Blanes per haver amenaçat de mort els Agents Rurals a través de les xarxes socials i celebrar el doble assassinat d’Aspa. Els Mossos d’Esquadra el van arrestar dimarts quan van rebre l’avís que un usuari havia penjat un missatge al perfil de Facebook de l’Associació Professional d’Agents Rurals de Catalunya que podria ser constitutiu d’un delicte d’amenaces. El missatge, publicat el mateix dia de la tragèdia d’Aspa, deia així: “Ho sento molt però veient com actuen jo mateix no descarto carregar-me’n uns quants. (...) Són uns fills de puta (...) Hi ha fills de puta que poden ser bona gent, però que sigui en una altra vida.”

En una altra publicació, el mateix usuari afirmava que “no descarto fer el mateix”, amb referència a la mort a trets dels dos rurals dissabte. L’home va quedar lliure amb càrrecs, a l’espera de ser jutjat per amenaces. L’arrestat va dir que va escriure tot això després que els rurals li decomissessin una dotzena de gossos de raça perillosa a l’haver estat denunciat per cria il·legal i maltractament animal. Va dir no penedir-se dels seus comentaris i no lamentar la mort dels rurals a la localitat d’Aspa.

Un tribunal popular jutjarà el caçador

Pel que fa al doble crim, un tribunal popular jutjarà el caçador que va admetre haver matat Xavier Ribes i David Iglesias. Una vista oral que podria celebrar-se d’aquí a uns mesos davant d’una instrucció que es preveu ràpida. La Fiscalia insisteix a acusar Ismael Rodríguez Clemente de dos delictes d’assassinat a l’entendre que va actuar amb traïdoria, és a dir, ho va fer a traïció i sense que les víctimes poguessin defensar-se. Una acusació que podria suposar fins a 50 anys de presó (més set per atemptat i tinença il·lícita d’armes).

Els informes forenses apunten que els rurals van rebre dos trets cadascun a boca de canó. Al seu torn, els sindicats van tornar a reunir-se amb Agricultura per augmentar la seguretat al cos.

tracking