SEGRE

SUCCESSOS

Les inspeccions de caça dels Rurals cauen a la meitat amb les noves mesures

Amb 44 a Ponent en el primer cap de setmana amb les noves mesures de seguretat || Els agents van interposar 5 multes

Imatge dels cartutxos i el reclam artificial dels sancionats.

Imatge dels cartutxos i el reclam artificial dels sancionats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Agents Rurals van efectuar aquest cap de setmana passat, el primer amb les noves mesures de seguretat imposades després del doble crim d’Aspa, 148 inspeccions de caça, 44 de les quals a les comarques lleidatanes (17 dissabte i 27 diumenge).

La xifra suposa aproximadament la meitat de les que s’efectuaven anteriorment entre dissabtes i diumenges, segons van explicar des del departament d’Agricultura, que atribueix el fet a l’augment del nombre de membres de les patrulles. I és que les noves mesures de seguretat suposen, a més d’armilles antibales i arma, que siguin tres i no dos els rurals per equip.

Així, de moment només hi ha una quinzena d’unitats a Catalunya i l’objectiu és arribar a una trentena, però es desconeix quan ocorrerà. Les 148 inspeccions van donar com a resultat cinc sancions, totes a les comarques lleidatanes. Quatre denúncies, a Belianes, l’Espluga Calba, Arbeca i Vinaixa, van ser per no recollir cartutxos.

A més, en aquesta última localitat també es va multar un caçador per utilitzar arts i mètodes prohibits (un reclam artificial) i a Foradada un altre per portar un carregador amb més capacitat de la permesa.

tracking