SEGRE

CERTÀMENS CALENDARI 2017

Mollerussa preveu assolir 9 milions en vendes de cotxes

Durant el 2017, a les fires Sant Josep, Autotrac i Autotardor || La Fira repetirà la Dron Party i la Mollerussa E-Vents

Marc Solsona i Poldo Segarra.

Marc Solsona i Poldo Segarra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Uns 500 expositors i gairebé 210.000 visitants van participar a les fires de la capital del Pla d’Urgell l’any passat. Així ho va afirmar el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, a la presentació dels certàmens del 2017, que com a novetats, repetirà la Mollerussa E-Vents (del 24 al 26 de novembre) i la Dron Party (del 31 de març al 2 d’abril) i trasllada la fira Expoclàssic, que es feia a la tardor, al mes de maig (dies 6 i 7). La 145 Fira de Sant Josep es farà del 17 al 19 de març i inclourà el saló bianual del tractor i el de l’automòbil, que començarà el dia 16.

Completa el calendari Autotrac (del 7 al 9 d’abril), el Concurs de Pintura Ràpida (24 de setembre); Autotardor (del 20 al 22 d’octubre) i la Lan Party, del 9 al 12 de novembre. També s’incorpora al calendari Lo Vermutet, que organitza el comerç local durant els mesos d’estiu.

Solsona va avançar que la fira busca noves aliances en sectors tecnològics per continuar sent pioners

El director de la Fira, Marc Solsona, va fer especial referència als 8,8 milions d’euros de l’any 2016 en venda directa pel sector automobilístic a les tres fires on és present aquest sector: Sant Josep, Autotrac i Autotardor.

L’objectiu d’aquest any serà superar els 9 milions d’euros i aconseguir així xifres ja històriques”, va remarcar Solsona. L’alcalde va recordar que el caràcter de la fira és seguir “com a eina de promoció econòmica de la ciutat” i les fires “han de contribuir a captar negoci directe i indirecte per al municipi, fer d’altaveu i aparador de qualsevol iniciativa que es vulgui fer i que facin que Mollerussa sigui escenari d’activitat econòmica durant tot l’any”.

L’alcalde de la capital del Pla d’Urgell també va avançar que es treballa per crear aliances amb nous sectors tecnològics per poder complementar el calendari i continuar sent pioners.

També va reivindicar una vegada més la necessitat d’arribar a algun tipus d’acord entre “esdeveniments firals de la mateixa tipologia que hi pugui haver a la demarcació de Lleida per poder reorganitzar millor i ser més competitius a nivell professional”.

tracking