SEGRE

SUCCESSOS

Mor al quedar atrapat per un motocultor en una finca de Balaguer

Un veí de la capital de la Noguera, originari de Linyola, que treballava amb la màquina en un hivernacle particular || El terreny es troba al camí de la Safyc

Els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar la vida a l’home.

Els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar la vida a l’home.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Rafel Fernández González, un veí de Balaguer de 37 anys, va morir ahir al quedar atrapat per un motocultor en una finca privada de la capital de la Noguera. Segons van informar els Mossos d’Esquadra, els fets van ocórrer quan passaven pocs minuts de les nou del matí. L’home, originari de Linyola encara que ara residia a Balaguer, es trobava treballant amb la màquina en un hivernacle situat en un terreny particular al camí de la Safyc. Per causes que es desconeixen i que s’estan investigant, la màquina hauria començat a fer marxa enrere fins a atrapar l’home contra la paret del cobert.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar dotacions dels bombers, patrulles dels Mossos d’Esquadra i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), però ja no es va poder fer res per salvar la vida de l’home, de nacionalitat espanyola, que va morir a l’acte.

La màquina va fer marxa enrere i va atrapar l’home, de 37 anys, que treballava en un hivernacle particular

Agents d’investigació de la policia autonòmica van inspeccionar el lloc dels fets per aclarir les causes i saber si la víctima va morir atropellada o ofegada a l’encastar-lo la màquina contra la paret. Per la seua part, i després de l’aixecament del cadàver, el cos va ser traslladat a l’institut forense de Lleida, on era previst que se li practiqués l’autòpsia.

Trenta morts en accidents de tractor en 10 anys L’accident mortal d’ahir és el primer d’aquest any amb maquinària agrícola. El 2016, tres lleidatans van perdre la vida al tenir accidents amb els tractors amb què treballaven, dos d’ells als Torms i un a Juneda. En els últims deu anys, una trentena de persones han mort en accidents de tractor, la majoria al quedar atrapats després de bolcar el vehicle sense barra de protecció.

Els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar la vida a l’home.

Els serveis d’emergències no van poder fer res per salvar la vida a l’home.

tracking