SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

Cervera habilitarà el nou poliesportiu en una carpa

L’únic pavelló el va construir una empresa fa 40 anys

Els terrenys on es projecta aixecar el nou equipament a la capital de la Segarra.

Els terrenys on es projecta aixecar el nou equipament a la capital de la Segarra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Cervera projecta aixecar una gran carpa per poder acollir esdeveniments esportius a la localitat. L’únic pavelló poliesportiu que hi ha a la capital de la Segarra és el construït fa quatre dècades per l’empresa de mobles 3VVV, que posteriorment va donar a la ciutat.

Des d’aleshores, els diferents alcaldes han demanat sense resultat la construcció d’un nou equipament, ja que, amb més de mil esportistes que l’utilitzen, ha quedat petit.

A la dècada dels noranta, la Generalitat va finançar una sala escolar, sense mides reglamentàries per acollir competicions, per la qual cosa només s’utilitza per fer-hi celebracions populars.

Segons l’alcalde, Ramon Royes, la falta de recursos econòmics municipals i d’ajuts per construir-ne un de nou (requeriria uns tres milions d’euros) ha portat el consistori a proposar una carpa, similar a la d’Alcarràs. Es tracta d’una inversió d’uns 300.000 euros i s’ubicarà a la zona esportiva, al costat de l’avinguda Francesc Macià. El projecte està en fase d’estudi i la seua execució es planteja per al 2018.

D’altra banda, la Paeria va fer pública una enquesta entre els usuaris de la piscina coberta, de gestió municipal des de fa sis mesos. En aquest període, ha doblat el nombre d’usuaris, ara 652, dels quals el 65% utilitza la piscina entre 3 i 5 dies a la setmana. A més, la valoració mitjana sobre la neteja de les instal·lacions és de 4 sobre 5.

tracking