SEGRE

SERVEIS TRANSPORTS

La Segarra millora la connexió amb disset noves rutes de bus

Presentació ahir a Cervera de les noves línies de bus.

Presentació ahir a Cervera de les noves línies de bus.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les freqüències de transport públic a la Segarra es multiplicaran per catorze a partir de dilluns amb la posada en marxa de disset noves rutes a demanda que connectaran un centenar de pobles, segons van anunciar ahir el secretari d’Infraestructures, Ricard Font, i el director general de Transports, Pere Padrosa.

El president del consell, Xavier Casoliva, va valorar que “aquestes línies facilitaran la mobilitat per la comarca i permetran que les persones grans no depenguin dels familiars per anar al metge o al mercat a Cervera o Guissona”.

Les noves rutes, que funcionaran de dilluns a divendres lectius, estaran de servei a demanda i per aprofitar les places lliures de les rutes escolars. En el primer cas, els interessats hauran de contactar amb l’empresa concessionària, Cots Alsina, el dia abans per sol·licitar el servei, mentre que en el cas de tractar-se de la ruta escolar es posaran a disposició les places que no ocupin els estudiants. Aquestes últimes es portaran a terme tots els dies lectius, amb la novetat que s’amplien fora del calendari escolar, en aquest cas prèvia demanda.

El departament de Territori i Sostenibilitat invertirà 110.000 euros en el servei que deixarà la concessionària. A més, s’han creat noves rutes en hores punta perquè els usuaris puguin enllaçar amb les línies d’autobús i tren que van de Cervera a Barcelona o Lleida.

tracking