SEGRE

EMERGÈNCIES MUNTANYA

Rescaten una família que es va perdre en una ruta pel pantà de Camarasa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir una família, formada per una parella i el seu fill menor, que s’havia desorientat mentre practicava una excursió a peu pel pantà de Camarasa. A les cinc de la tarda, els serveis d’emergències van rebre una trucada de la parella, que anava amb el seu fill de 10 anys, i van sol·licitar ajuda després de desorientar-se de la seua ruta i no poder continuar la marxa pels seus propis mitjans. Un helicòpter dels Bombers va localitzar els tres poc després de rebre l’avís i els va traslladar, en dos trajectes (primer, la mare i el menor, i després, el pare), fins a la gasolinera de Camarasa, i d’allà fins a l’aparcament on havien estacionat el seu vehicle, que es trobava a la base de la presa. Els tres es trobaven en bon estat.

D’altra banda, un esquiador barceloní va haver de ser rescatat ahir al migdia pels Bombers de la Generalitat després de patir una caiguda a la muntanya del Tuc de la Llança, a Baqueira Beret, a 50 metres del llac Baciver.

Es tracta d’un home de 45 anys i veí de Sant Feliu de Llobregat. Després de ser estabilitzat, l’esquiador va ser traslladat en helicòpter amb pronòstic lleu perquè fos atès a l’hospital de Vielha.

tracking