SEGRE

SOCIETAT HABITATGES

Una altra família de les Llars del Seminari pot deixar el pis al prosperar

Neus, el primer dia d’entrada a les Llars del Seminari.

Neus, el primer dia d’entrada a les Llars del Seminari.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una nova família de les Llars del Seminari ha complert l’objectiu del projecte i deixarà el pis al qual van accedir al veure millorada la seua situació econòmica.

Neus i la seua filla abandonaran aquests habitatges socials uns mesos després d’entrar en aquesta petita comunitat, poc més d’un any després d’accedir-hi. En una carta, Neus explica que va assistir al concert celebrat a la Catedral de Lleida el 2013 per recaptar fons per aixecar el projecte i que no s’imaginava que tres anys després hauria de demanar ajuda per accedir a un d’aquests habitatges. Una experiència, assenyala, que els ha aportat valors com la unió, el respecte i la diversitat. Uns valors als quals, malgrat deixar el pis, seguirà vinculada com a voluntària de la fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom, que els gestiona.

La sortida d’aquesta família es produeix uns mesos després que una altra pogués fer el mateix a començaments de setembre. Una bona notícia per als promotors del projecte, l’objectiu del qual és ajudar persones que passen per una situació complicada i contribuir que puguin començar de nou. A l’inici del projecte, les Llars del Seminari van acollir setze famílies amb serioses dificultats econòmiques i d’exclusió social. Una estada limitada a tres anys. El projecte també inclou tallers de formació i de voluntariat.

tracking