SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

La dona morta en l’accident a Agramunt era regidora de Foradada

Isabel Gatell, de 42 anys, divendres a la nit, en una sortida de via a la C-14 || Era professora als instituts d’Artesa de Segre i Manuel de Pedrolo de Tàrrega

A la part esquerra de la foto es pot veure el vehicle sinistrat.

A la part esquerra de la foto es pot veure el vehicle sinistrat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La conductora de 42 anys que va morir divendres a la nit després de patir un accident a la C-14 al seu pas pel nucli de Mafet, a Agramunt (com va avançar SEGRE ahir), era Isabel Gatell Novell, regidora de l’ajuntament de Foradada per CiU i professora de Llengua i Literatura a l’institut Els Planells d’Artesa de Segre i també al Manuel de Pedrolo de Tàrrega. Gatell era natural d’Agramunt, però actualment residia a Foradada.

La notícia de la seua mort va provocar una gran commoció entre els veïns d’aquestes localitats. Isabel Gatell era filla de l’exfutbolista Gerard Gatell (1940-1989), que dóna nom a l’escola de futbol d’aquesta localitat de l’Urgell. El setembre de l’any passat, va pronunciar una xarrada a l’Espai Guinovart sota el títol “Shakespeare, amor meu”. L’alcalde, Bernat Solé, va lamentar ahir la pèrdua d’Isabel Gatell i va reivindicar “la importància de la seguretat a les carreteres i els vehicles”.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís poc després de les 22.00 hores. Per causes que s’investiguen, el cotxe que conduïa, i en el qual viatjava sola, va patir una sortida de via i va impactar violentament contra les pilones que aguantaven un senyal de circulació situat al costat de la carretera. Va quedar atrapada i els serveis d’emergència no van poder fer res per salvar-li la vida.

Fins al lloc de l’accident van acudir tres patrulles dels Mossos, cinc dotacions dels Bombers i ambulàncies del SEM, segons va informar Trànsit.

Sisena víctima de trànsit aquest any a la provínciaAquest any ja han perdut la vida un total de sis persones en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, el mateix que l’any passat. Diumenge passat va morir un home a les Basses d’Alpicat que anava amb moto i va impactar contra un mur. Les carreteres i els carrers de Lleida van registrar l’any passat un total de 29 víctimes, un 37% menys que el 2015, quan se’n van comptabilitzar 46.

A la part esquerra de la foto es pot veure el vehicle sinistrat.

A la part esquerra de la foto es pot veure el vehicle sinistrat.

tracking