SEGRE

HABITATGE CONFLICTE

Denuncien 14 pisos okupes en un bloc de Mollerussa

La urbanització del Trenquet pateix aquesta situació des de fa cinc anys || Ahir van entrar en un altre habitatge del complex

Els Mossos d’Esquadra van acudir ahir al bloc de pisos, després d’okupar-se un altre habitatge.

Els Mossos d’Esquadra van acudir ahir al bloc de pisos, després d’okupar-se un altre habitatge.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comunitat de propietaris del grup de vivendes El Trenquet de Mollerussa denuncia que ja fa uns cinc anys que pateixen l’ocupació d’uns catorze habitatges del seu bloc.

El problema empitjora ja que els okupes també s’han apropiat les parts comunitàries de l’habitatge, amb la zona enjardinada o la piscina que els propietaris ja no poden utilitzar, segons van denunciar ahir. Van afegir que utilitzen l’aigua i la llum de la mateixa comunitat, que ha arribat a pagar fins a 1.500 euros del rebut de la llum. Per resoldre aquest problema, la comunitat ha decidit que desconnectarà tots els endolls que es trobin en zones comunes.

Per portar-ho a terme, es van posar en contacte amb els Mossos perquè els escortin. “No podem fer-ho nosaltres, ja que les amenaces són contínues”, va assegurar un dels veïns. Ahir els veïns van viure un altre episodi okupa, ja que diverses persones van trencar la porta blindada d’un pis per okupar-lo. Pel que sembla, s’hi han instal·lat diverses persones que es trobaven en un altre pis del bloc.

Els veïns esperen que l’entitat financera propietària dels habitatges procedeixi a tapiar el pis que han deixat.

tracking