SEGRE

SUCCESSOS SINISTRALITAT

Mor a Concabella un ciclista d'Agramunt atropellat per un camió

Va ocórrer quan els dos circulaven cap a Guissona a la carretera L-310 || La víctima és Jeroni Ros Vilamajó, de 54 anys i membre del club ciclista de la seua localitat

El camió implicat en l’accident, ahir, al lloc dels fets.

El camió implicat en l’accident, ahir, al lloc dels fets.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ciclista de 54 anys i veí d’Agramunt, Jeroni Ros Vilamajó, va morir ahir al ser envestit per un camió a Concabella, un nucli dels Plans de Sió. L’accident va tenir lloc quan passaven pocs minuts de les deu del matí, a l’altura del quilòmetre 12 de la carretera L-310, quan tant el ciclista com el camió circulaven en direcció a Guissona. Va ser aleshores quan, pel que sembla, el ciclista va voler girar cap a un camí sense asfaltar a l’esquerra i, per causes que es desconeixen i que s’investiguen, el camió el va atropellar.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar cinc patrulles dels Mossos, dos dotacions dels bombers, una ambulància i un helicòpter del SEM. El personal sanitari va intentar reanimar el ciclista atropellat, però ja no van poder fer res per salvar-li la vida. Per la seua banda, el conductor del camió implicat va resultar il·lès. El sinistre va obligar a tallar la carretera en tots dos sentits de la marxa durant més de dos hores, fins a dos quarts d’una.

Jeroni Ros, que treballava com a responsable de l’oficina comarcal del departament d’Agricultura a Cervera, era un gran aficionat al ciclisme que formava part del Club Ciclista d’Agramunt. Ahir a la tarda, l’entitat es va reunir amb el consistori i van acordar un homenatge per avui abans de la Cursa de la Dona. Consistirà en un minut de silenci abans de la sortida i posteriorment, ciclistes del club encapçalaran la cursa durant els primers metres. La notícia de la mort de Jeroni Ros va commocionar la localitat i alguns veïns i entitats van penjar a les xarxes socials una imatge en la qual es podia veure un crespó negre amb una bicicleta. A més, el concert de l’Orquestra Rumbera programat en el marc del cicle Tàrrega Sona es va suspendre ahir, ja que un dels membres del grup, Carlitos Miñarro, és cunyat de la víctima mortal.

Amb la d’ahir ja són set les persones que han mort a les carreteres lleidatanes des del gener, una més que en el mateix període del 2016. A més, és el segon veí d’Agramunt que mor en accident en una setmana. L’últim sinistre amb ciclistes com a víctimes mortals a Ponent va ser el 2015 a Soses, en què van morir dos homes.

tracking