SEGRE

Baqueira, entre les estacions on més es lliga a través d'aplicacions

Baqueira, entre les estacions on més es lliga a través d'aplicacions

Baqueira, entre les estacions on més es lliga a través d'aplicacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un estudi de l’aplicació Happn ha analitzat les 24 estacions d’esquí més populars d’Europa per veure en quines hi ha hagut més ‘Crushes’, és a dir, més persones que s’han agradat i han començat a interactuar a través de l’app. Entre elles hi ha Sierra Nevada, Formigal-Panticosa i Baqueira.

En el rànquing, la primera espanyola que trobem és Sierra Nevada, en 16è lloc, que ha aconseguit a prop d’un 3% dels ‘crushes’ realitzats pels usuaris d’Happn mentre esquiaven, mentre que Formigal-Panticosa se situa en 18è lloc i Baqueira en 23è.

Els primers llocs estan copats per estacions d’esquí franceses situades als Alps, on destaquen en el podi Chamonix, Val Thorens i Courchevel, seguits per Verbier, a Suïssa, i per Val d’Isère, també a França.

Els espanyols, als primers llocs

Els usuaris espanyols estan als primers llocs pel que fa a les nacionalitats preferides pels usuaris europeus d’Happn quan han decidit conèixer algú per l’aplicació. La cinquena nacionalitat favorita per darrere només de francesos, noruecs, britànics i suecs. A més, analitzant les nacionalitats favorites dels mateixos usuaris espanyols, aquests prefereixen posar-se en contacte amb altres espanyols o amb els seus veïns francesos.

Altres grans estacions d’esquí observades han estat Sankt Anton, a Àustria, Are i Trysil, a Suècia, Cortina d’Ampezzo, a Itàlia, o Grandvalira, a Andorra, però totes s’han hagut de rendir a Chamonix, que amb les seues 245,5 km² de pistes esquiables s’ha emportat el 17% dels ‘crushes’ que els usuaris d’Happn han realitzat mentre esquiaven.

tracking