SEGRE

SEGURETAT DENÚNCIA

Agredeixen el propietari d'un pis del bloc okupat a Mollerussa

Els pisos okupats es troben en aquest edifici de la capital del Pla.

Els pisos okupats es troben en aquest edifici de la capital del Pla.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El propietari d’un dels domicilis del grup d’habitatges El Trenquet de Mollerussa va denunciar ahir davant dels Mossos d’Esquadra que havia patit una agressió per part d’un altre home. Pel que sembla, el presumpte agressor no viu al bloc, però tindria coneguts que viuen il·legalment en un dels catorze pisos okupats de l’edifici. La víctima va explicar a SEGRE que els fets van succeir dilluns passat, cap a les onze de la nit, en ple carrer, prop de casa seua, quan l’agressor es va abalançar sobre ell i el va empènyer en dos ocasions a terra, la qual cosa va provocar-li lesions a l’espatlla i un tall al cap.

Pel que sembla, l’agressió es va produir arran d’una discussió prèvia, unes hores abans, a l’interior de l’edifici, quan tots dos van coincidir a l’interior de l’ascensor. “Ara tinc por de sortir a la nit, després del que ha succeït”, va assenyalar la víctima. La comunitat de veïns va denunciar fa uns dies l’okupació dels pisos des de fa cinc anys. Segons els denunciants, els okupes també fan ús de les zones comunitàries.

ACTUALITZACIÓ

Propietaris del bloc okupat a Mollerussa: "Vivim amb por"

“Vivim amb por i una gran sensació d’impotència.” Així ho van expressar ahir diversos veïns del bloc d’habitatges del Trenquet de Mollerussa, on hi ha uns catorze pisos okupats...

LLEGEIX LA RESTA DE LA NOTÍCIA

tracking