SEGRE

INICIATIVES TURISME

El comerç de la Seu aprofita la jornada festiva a Andorra

Les parades es van instal·lar als carrers del nucli antic.

Les parades es van instal·lar als carrers del nucli antic.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Centenars de persones van omplir ahir els carrers del nucli antic de la Seu d’Urgell en la celebració de la trenta edició del Mercat de les Oportunitats.

Una gran part eren andorrans que es van desplaçar fins a la capital de l’Alt Urgell per fer una volta pel mercat coincidint amb la festa de la Constitució d’Andorra, una de les quatre dates de l’any en què tots els establiments comercials andorrans estan tancats.

En aquest sentit, els visitants van aprofitar per buscar gangues en alguna de les prop de vint parades locals ubicades a l’aire lliure. Totes estaven instal·lades a la part baixa del carrer Major, entre els carrers Lluís de Sabater i Fra Andreu Capella. Els establiments comercials van oferir com cada any productes a preus reduïts en el que suposa el final de la temporada de tardor-hivern. En aquest mercat va abundar la roba, els complements i accessoris, però també els articles de regals, els joguets o les plantes.

La iniciativa la impulsa la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU) amb la col·laboració de l’ajuntament, la Seu Comercial i la direcció general de Comerç de la Generalitat. Com cada any i amb l’objectiu de dotar l’esdeveniment de personalitat pròpia, les parades van compartir l’etiquetatge dels productes i van entregar bosses de color groc amb el logotip de l’esdeveniment.

tracking