SEGRE

CERTÀMENS

Mollerussa preveu vendre vehicles per valor de 10 milions a les fires

Entre les de Sant Josep, Autotrac i Autotardor || Joan Reñé va inaugurar ahir el Saló de l’Automòbil, amb un total de 22 expositors i unes 40 marques diferents

Joan Reñé, amb Marc Solsona, Poldo Segarra i Josep Maria Huguet.

Joan Reñé, amb Marc Solsona, Poldo Segarra i Josep Maria Huguet.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La capital del Pla d’Urgell va inaugurar ahir la 37a edició del Saló de l’Automòbil de la Fira de Sant Josep, amb un total de 22 expositors. “És la segona fira amb el nombre més gran de vendes de Catalunya”, va destacar ahir el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra. I és que l’any passat es van vendre un total de 232 cotxes per un import global de 5,4 milions d’euros, una xifra que l’organització vol superar, segons va indicar l’alcalde, Marc Solsona. En concret, Fira de Mollerussa espera que aquest any les tres fires de l’automòbil de Mollerussa (Sant Josep, amb cotxes nous, i Autotrac i Autotardor, de segona mà) aconsegueixin arribar als 10 milions d’euros de volum de negoci, tal com va indicar el primer edil. L’any passat, aquesta xifra es va situar en 8,8 milions d’euros.

El públic podrà fins diumenge mirar i adquirir vehicles d’una quarantena de marques diferents i assistir a la presentació a nivell estatal de sis models nous de cotxes.

El saló és el segon amb més nombre de vendes de Catalunya, segons Poldo Segarra

La inauguració del saló, que està ubicat al recinte de les piscines, va ser a càrrec del president de la Diputació, Joan Reñé, que va destacar la gran afluència de persones que el visiten i va assegurar que “qui vol aquests dies comprar-se un cotxe ha de passar-se per aquesta fira”, que “és un referent del sector econòmic” de la zona. En la passada edició d’aquest saló, el preu mitjà dels vehicles venuts va ser de 25.021 euros, uns 2.000 euros més que el 2015. La procedència dels compradors va ser un 9% de la ciutat de Mollerussa; un 16% dels altres municipis del Pla; un 22% de Lleida ciutat; un 34% dels altres municipis de la demarcació de Lleida; un 6% de Barcelona; un 4% de Tarragona, i un 9% de fora de Catalunya.

La 145a Fira de Sant Josep obre avui les portes amb un total de 304 expositors. La consellera de Presidència, Neus Munté, serà l’encarregada de presidir la inauguració.

tracking