SEGRE

MUNICIPIS COMERÇ

Campanyes amb premis per animar el comerç a Tàrrega i les Borges Blanques

Presentació de la campanya de Foment Targarí.

Presentació de la campanya de Foment Targarí.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Foment Targarí, l’associació de comerços i serveis de Tàrrega, ha posat en marxa una nova campanya comercial en la qual sortejarà 100 premis valorats en un total de 1.500 euros. Sota el lema Aquesta primavera... Tàrrega sorprèn, els clients que comprin als establiments de Foment Targarí rebran uns bitllets per participar en sortejos d’experiències, sopars i vals regal personalitzats de 20, 30 i 50 euros, que han de dipositar en una urna ubicada a l’ajuntament.

Cada setmana fins al dia 29 de maig es farà un sorteig de deu premis. L’inici d’aquesta campanya coincideix amb la Setmana del Comerç, organitzada per la Generalitat.

El portaveu de la gestora de Foment Targarí, Antoni Figueras, va explicar que un dels objectius d’aquesta iniciativa dels comerciants és afavorir que els clients “tornin de nou al comerç local”.

Per la seua part, les Borges Blanques s’ha apuntat també a la Setmana del Comerç i l’agrupació de comerciants du a terme una campanya sota el títol “Gaudeix de la primavera a les Borges Blanques”. La va iniciar ahir, es prolongarà fins dissabte vinent i inclourà el sorteig d’una escapada rural.

tracking