SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Balaguer inclou el sector de l’automòbil a la Fira Q, que s’allargarà a tres dies

Presentació de la nova edició de Fira Q.

Presentació de la nova edició de Fira Q.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Balaguer inclourà en aquesta edició de la fira multisectorial el sector de l’automòbil, que s’afegirà al de la gastronomia, la construcció i l’habitatge, i el comerç i els serveis. Així ho va explicar l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, durant la presentació del certamen, que aquest any se celebrarà els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig, allargant-se un dia més coincidint amb la festivitat de l’1 de maig.

El sector automobilístic serà el Saló de les novetats, ja que es destinarà una carpa annexa al pavelló firal i cada firma expositora presentarà una sola novetat de la seua marca, convertint-se així en un saló de qualitat.

El certamen continua apostant pel dinamisme i cada sector tindrà un espai de demostracions, presentacions o tallers. Un any més, Fira Q contempla les jornades tècniques organitzades pel departament d’Agricultura, xarrades, conferències especialitzades sobre construcció i concursos. La moda, els complements i els serveis seran presents, igual que l’espai Gustum, de l’alimentació, amb la mostra de la coca de samfaina, i els productes de proximitat. Com a novetat el consistori promocionarà en aquesta edició l’Escola Municipal de Música, que organitzarà diferents audicions durant els tres dies de fira.

tracking