SEGRE

MUNICIPIS IMMOBLES

Promotors de les Borges compren l'hotel Masia Salat, que serà un geriàtric

Tancat fa tres anys, se’l va quedar el BBVA, que el va posar a la venda per 1,3 milions

L’hotel Masia Salat està tancat des de l’any 2014.

L’hotel Masia Salat està tancat des de l’any 2014.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup d’emprenedors de les Borges (una vintena d’empresaris, comerciants, industrials i particulars) que volen convertir l’hotel Masia Salat en un geriàtric ja ha comprat l’establiment tancat fa tres anys. De fet, al portal immobiliari del BBVA, entitat financera que es va quedar amb l’edifici el 2014 per impagament dels antics propietaris, la família Riera, i el va treure a la venda per 1,3 milions, ja consta com a “reservat”. Així ho va assegurar ahir el portaveu de l’esmentat grup, Josep Valero, que va puntualitzar que “hem fet el primer pas” perquè la iniciativa es converteixi en realitat i la comarca pugui comptar amb una residència per a la tercera edat.

“El propòsit era materialitzar una iniciativa de caràcter social i l’hotel, amb les seues 65 habitacions, és la infraestructura idònia per a aquest servei”, molt reclamat en una comarca on la població està cada vegada més envellida, va indicar. Valero va insistir que el projecte s’obrirà als veïns i que així ho faran saber en els propers dies. La seua intenció és crear una societat participativa en la qual tots els ciutadans, tant de la capital com de les Garrigues, puguin ser socis.

Després d’aquest primer tràmit, els promotors ja tramiten l’operació, “per anar pas a pas complint tots els requisits perquè ens consta que és confús”, va assenyalar. Per la seua part, l’alcalde de les Borges, Enric Mir, va mostrar satisfacció davant d’aquest anunci tot i que va dir que “el projecte no està exempt de dificultats ja que cal resoldre tot el relacionat amb temes urbanístics, atesa la seua proximitat a l’N-240, entre altres assumptes, que faran necessari sol·licitar permisos a nombrosos estaments de l’Administració, encara que compten amb tot el suport del consistori”, va puntualitzar.

tracking